Curving the Flat

Ons motto is 'fun for all and all for fun'. Helaas zorgt de coronacrisis ervoor dat dit de komende tijd niet lukt op festivals of in onze RGB Cafés. Maar daar hebben we natuurlijk iets op gevonden: we komen met ons Curving the Flat-feest naar jou toe! Of beter gezegd, naar jouw flat. Uiteraard alles op gepaste afstand, maar minstens zo gezellig.


Van Silent Disco naar Social Distance Disco. Met afstand het allerleukste feestje, waarbij we het volgende manifest hanteren:


1. Doelstelling

Onze doelstelling is om Silent Disco-events te verzorgen waarin bijzondere verhalen & architectuur één geheel vormen met onze RGB-vibe. Of beter gezegd; de flat maakt mede het feest.


2. Kosteloos Flat Feest!

Wij vragen voor deze flatfeesten geen verhuur fee en er is ook geen ticketverkoop. Wij verzorgen het event kosteloos. Inclusief dj's, apparatuur & handeling.


3. Mooie gebouwen

We zijn op zoek naar flatgebouwen die een mooi canvas vormen voor onze Silent Disco-events. Dat als de schemering begint in te dalen en de ledverlichting in de koptelefoons oplicht er zich voor je ogen een heel bijzonder schouwspel voltrek. Een dan met heel het gebouw ‘You Never Walk Alone’ zingen of van 'Links naar rechts' springen...


​ 4. Mooie mensen

Bewoners ​ maken een gebouw. Dus naast bijzondere architectuur kunnen ook bijzondere verhalen de basis vormen voor een bijzonder flat feest. ​


5. Voedselbank

We verkopen zoals gezegd geen tickets en vragen ook geen huurprijzen. Het is voor alle bewoners. Dus ook voor mensen die zich door de crisis genoodzaakt zien om te moeten bezuinigen. Deelname is gratis, achteraf wordt wel de mogelijkheid geboden voor een vrijwillige bijdrage die zeer gewaardeerd wordt. Van de totale opbrengst gaat 30% naar de lokale Voedselbank. Oftewel, een hele directe bijdrage aan diegenen die in zwaar weer zitten!