Privacy- en cookieverklaring

Mijn Silent Disco respecteert de privacy van bezoekers van onze website. We zien het als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren, zodat je precies weet hoe wij werken.


Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Mijn Silent Disco.nl en RGB Silent Disco, hierna te noemen RGB. Door gebruik te maken van deze website geef je aan dit privacybeleid te accepteren.


Persoonsgegevens die worden verwerkt

RGB kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Je voor- en achternaam;
  • Je adresgegevens;
  • Je telefoonnummer;
  • Je e-mailadres;
  • Je bedrijfsnaam en -gegevens (voor zover dit persoonsgegevens zijn);
  • Je IP-adres;
  • Je BTW-nummer (enkel voor zakelijke huurders);
  • Cookies.

RGB kan je persoonsgegevens verwerken, doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website (www.mijnsilentdisco.nl) verstrekt. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren. Alle gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van een derde partij, zoals Strato [waar wordt jullie site gehost???].


Doeleinden

We verwerken je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:


  • het verlenen van toegang tot onze website www.mijnsilentdisco.nl;
  • het gebruikmaken van de functionaliteiten op onze website;
  • het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met betrekking tot onze dienstverlening;
  • het opnemen van contact met jou, als je hierom vraagt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten;
  • het voor jou mogelijk te maken om een pagina te e-mailen, te printen of om te delen via sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

We verzamelen en gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die hierboven worden beschreven, tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen of dat wij dit op grond van de wet mogen doen.


Bewaartermijn

RGB bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.


Verstrekking van gegevens aan derden

We verstrekken je gegevens niet aan derde partijen zonder jouw voorafgaande toestemming, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij op basis van de wet hiertoe verplicht zijn.


Cookies

We verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat we onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst). Hiermee kan worden geanalyseerd hoe bezoekers de site gebruiken. Op onze website worden cookies of vergelijkbare technologieën gebruikt, waarbij informatie op het device wordt opgeslagen en/of uitgelezen (voor het leesgemak worden alle dergelijke technieken hier verder ‘cookies’ genoemd), gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies).

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Zo kunnen er, bijvoorbeeld, cookies worden gebruikt om de juiste lettertypes te tonen, om je gebruikssessie te kunnen onthouden op de webserver (zodat je de website kunt bekijken), of om een zoekterm te onthouden (waarop wordt gezocht binnen de website) of om gekozen filters. De technische en functionele cookies die wij gebruiken zijn voor het opslaan van gebruikersgegevens en het verbergen van informatie na een eerste bezoek aan de website.


Analytische cookies

Verder maken we gebruik van cookies van Google Analytics, zodat Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om ons informatie over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. De informatie die we daarbij verkrijgen wordt, met inbegrip van het IP-adres van je computer, overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. We hebben een bewerkersovereenkomst [jullie ook???]. gesloten met Google waarin afspraken zijn vastgelegd over de omgang met de verzamelde gegevens. Hierin hebben we Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Google kan echter informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij verder geen invloed op. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google Analytics kun je vinden in de Privacy Policy van Google en in de Privacy Policy van Google Analytics. Je kunt Google Analytics-cookies collectief uitzetten via deze link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Google Adwords deactiveren

We kunnen Google Analytics eveneens gebruiken om gegevens uit AdWords voor statistische doeleinden te analyseren. Als je dit niet wenst, kun je dit via de advertentievoorkeuren (hier Privacy Policy van Google Analytics) deactiveren.


In- en uitschakelen cookies

In je webbrowser kunt je instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer je ermee instemt. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.


Verwijderen van cookies

Veel cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt de cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.


Websites van derden

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden, die door middel van links met onze website zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Delen met derden

RGB verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. De werknemers van RGB zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.


Jouw rechten

Je hebt het recht om al je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie en verwijdering van, en/of toestemming intrekken voor, gebruik van je persoonsgegevens, sturen naar info@mijnsilentdisco.nl. RGB zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

Natuurlijk helpen we je ook graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je het recht als verschaffer van je persoonsgegevens om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kun je doen via de website van de AP.


Beveiliging

We nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot, je persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen we dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken we gebruik van SSL-certificaten ten behoeve van de veilige overdracht van je gegevens en communicatie.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over onze beveiliging en/of jouw verzamelende persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@mijnsilentdisco.nl.



MijnSilentDisco.nl is een website van RGB Silent Disco. RGB Silent Disco is als volgt te bereiken:


Bedrijfsnaam: MijnSilentDisco en RGB Silent Disco

Post- en vestigingsadres: Stratumseind 34, 5611 ET, Eindhoven

KvK-nummer: 73632627

Telefoon: +31 6 1707 1713

E-mailadres: info@mijnsilentdisco.nl


Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 17-09-2020