Covid-19

We adviseren om onze materialen alleen in te zetten wanneer de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers aan de beoogde Silent Disco gewaarborgd kunnen worden. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt.


Social Distance Disco

Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 zien wij ons genoodzaakt om onze dienstverlening aan te passen. Het is op dit moment alleen mogelijk om onze materialen te huren wanneer de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers aan de beoogde Silent Disco gewaarborgd kunnen worden.


Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een Silent Disco met huisgenoten of een Silent Disco op alle balkons of in alle tuinen van de buurt, waarbij alle bewoners in de eigen ruimte blijven.


Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat onze materialen worden ingezet om groepsvorming in welke vorm dan ook te faciliteren. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt.


Overweeg je om een Silent Disco te organiseren en wil je graag even sparren over waar rekening mee te houden? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!