Allles over mijnsilentdisco.nl

De Silent Disco events, barren & stages van RGB Disco ® zorgen al jaren voor een ongeëvenaarde feestervaring! Ieder zijn stijl van muziek. Samen plezier. Met mijnsilentdisco.nl hebben we een platform ontwikkeld met als doel de unieke RGB-sfeer bij jouw in huis te halen!


🎉 RGB Silent Disco

Wat een RGB Silent Disco® bijzonder maakt is de mogelijkheid om niet één, niet twee maar drie muziekkanalen tegelijk af te spelen! Op de RGB-koptelefoons kun je vervolgens switchen tussen deze muziekkanalen. Door de Led-light in de koptelefoon, in de kleuren Rood, Groen, Blauw kun je ook zien wie welk kanaal luistert! Dus ook zichtbaar plezier. 


🎧 Mijnsilentdisco.nl 

Om nog meer mensen van onze RGB-vibe te kunnen laten genieten zijn we met mijnsilentdisco.nl compleet verzorgde Silent Disco thuis-pakketten gaan samenstellen. Zo heb jij met een druk op de knop jouw eigen Silent Disco feest georganiseerd. Ideaal voor een uniek huisfeest. Van 5 tot 30 deelnemers: Silent Disco is de manier om in deze Covid-tijden toch een heel tof & veilig feest te organiseren.


📦 Jouw Silent Disco pakket samenstellen.

Je kunt de basispakketten in je winkelmandje aanvullen met extra koptelefoons en/of extra accessoires. Kies je voor minder dan 30 koptelefoons, dan raden we 2 zenders aan. Maar als jij met je vrienden all out wil gaan met 3 zenders dan kun je ook voor die optie gaan. Alles perfect passend bij jouw wensen!


🤔 Hoe het werkt? 

Onze Silent Disco pakketten zijn héél eenvoudig om aan te sluiten. Technische kennis is niet nodig. Het enigste wat je nodig hebt is een laptop, telefoon of dj-set om muziek mee af te spelen. Plug 🔌 , Play ▶ & Party 🎉 


🔌 Plug 

Sluit de zenders via de meegeleverde audio kabel aan op je laptop, telefoon of dj-set. Net zo eenvoudig als je oordopjes aansluiten. 


Play 

Als de zenders zijn aangesloten dan is het tijd om de dj in je te ontwaken en je favoriete muziek af te spelen. Met een knop op de zijkant van je koptelefoon kun je vervolgens switchen tussen de verschillende kanalen. 


🎉 Party 

Let the good times roll! Door de kleuren op de RGB-koptelefoons, Rood Groen Blauw, zie je welke kanalen je vrienden luisteren! Dat verklaart waarom ze zo uitbundig staan mee te zingen of uit de maat van jouw muziek-kanaal staan te dansen.


🙋‍♂️Vragen?

Het team van RGB Disco zit voor je klaar om jouw te helpen bij jouw eigen Silent Disco feest!


Live chat: open de live rechtsonder in je scherm

📱 Whatsapp06-17071713

📞 Bel:  088-742340