Portable zender upgrade

30,00

3 dagen 

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
📡 Portable upgrade: maak van je zenders portable zenders = geen stroom nodig!  (Niet nodig voor thuisfeest, ideaal voor buitengebruik 🏕️ )
>
  • 📡 Portable upgrade: maak van je zenders portable zenders = geen stroom nodig!  (Niet nodig voor thuisfeest, ideaal voor buitengebruik 🏕️ )
<

Omschrijving

Onze portable Silent Disco zenders maken het mogelijk om een silent disco te houden op een plek waar géén stroom aanwezig is. Doordat de zender op een accu werkt en je deze kunt koppelen met bijvoorbeeld een iPhone of laptop, heb je geen stroom nodig en kun je midden in het bos, op het strand of midden in een weiland een silent disco houden!

Natuurlijk maakt deze zender het óók mogelijk om een rondleiding te geven of een audiotour te volgen. Met een handige belt-clip zit 'ie namelijk zo aan je riem vast, en op de microfoon aansluiting kun je gemakkelijk een microfoon aansluiten om tegen je luisteraars te praten.

De hoofdtelefoons kunnen meerdere kanalen ontvangen, per hoofdtelefoon heb je 1 zender nodig. Op de zender kun je kiezen op welke van de drie kanalen je wilt uitzenden.