Silent Disco thuispakket huren in Eindhoven

Woon je in Eindhoven en wil je zelf een Silent Disco feest organiseren? En dan ook nog een feest waarbij je, met zo’n Silent Disco-koptelefoon op, je makkelijk aan die anderhalvemeterregel kunt houden? Dan is de Mijn Silent Disco box wat jij nodig hebt!   


Scherpe tarieven & snelle service

Naast snelle en betrouwbare service hanteert Mijn Silent Disco zeer scherpe tarieven en kun je al vanaf €50,- je eigen Stille Disco event organiseren. Waar wacht je nog op!?


Thuisbezorgd of zelf ophalen

De handeling rondom de Mijn Silent Disco box is heel eenvoudig. De bestelling plaats je gemakkelijk in de webshop en vervolgens kun je het pakket bij jou laten thuisbezorgen of je kan hem kosteloos komen ophalen bij ons pick up point in Eindhoven. Mijn Silent Disco-thuispakketten

Momenteel focussen we onze verhuur op Silent Disco thuispakketten vanaf 5 koptelefoons. We willen natuurlijk niemand onnodig uitdagen om de regels te overtreden. Maar heb je met je appartementengebouw of buurtvereniging het idee om een silentdisco-feestje te organiseren, om de sociale contacten in deze lastige tijden toch levend te houden, dan denken we graag met jou mee!


Gegarandeerd feest, zonder overlast

Onze Silent Disco boxen maken het mogelijk om feest te vieren en je toch aan de regels te houden! De enige reden dat er een BOA of agent op jouw party verschijnt, is als je die in je vrienden- of familiekring hebt, of wanneer je die zelf uitnodigt natuurlijk